PDF-ikonPrintikon

It-arbejdsgruppe

It-arbejdsgruppen er konstitueret under MiBa’s repræsentantskab og består af systemansvarlige repræsentanter fra de klinisk mikrobiologiske afdelinger, LIMS-gruppen fra mikrobiologisk diagnostik på Statens Serum Institut, MADS-gruppen, Autonik, it-udviklere fra Statens Serum Institut og den MiBa-ansvarlige overlæge.

It-arbejdsgruppen er et forum til diskussion og løsning af fælles MiBa relaterede problemstillinger af it-teknisk karakter.

MiBa’s it-arbejdsgruppemedlemmer
Gruppen er åben for alle ansatte på en klinisk mikrobiologisk afdeling eller på Statens Serum Institut, med interesse for it, kodning, registrering, udveksling af data og lignende. Desuden er leverandører af laboratorieinformations-systemer (LIS), udviklere på Epi-MiBa og projektleder for MiBa fødte medlemmer.

Medlemmerne er tentativt delt i grønne og blå medlemmer. Tanken er at gøre det muligt at dele gruppens møder op i en blå og en grøn del. De grønne emner vil være emner, der kræver bredere praktiske eller faglige diskussioner og som vil være af interesse for alle, mens de blå emner vil være af ren it-teknisk karakter og muligvis unødvendige for grønne medlemmer at deltage i.

Elly Kristensen, ADbakt, Hvidovre

Henrik Schønheyder, ADbakt, Ålborg

Tina Proft Larsen, ADbakt, Herlev

Thøger G Jensen, Mads, Odense

Ram Dessau, Mads, Region Sjælland

Charlotte Nobel, SDS

Michael Mortensen, SSI, LIMS

Ane Schelde Poulsen, SDS, LIMS
Peter Steenberg, Autonik

Jens K Møller, MADS

Flemming Christensen, MADS

Kenn Schultz Nielsen, SDS, MiBa

Jonas Kähler, MiBa

Marianne Voldstedlund, MiBa - referent

 

 

Sidst redigeret 17. oktober 2016